Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Jeffrey Dean Morgan életrajz

2008.12.10. 14:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: supernatural odaát jeffrey dean morgan john winchester

Jefrrey Dean Morgan 1966. Április 22-én született, a Washington-i Seattle-ben. Az édesanyja beszámolója szerint, amit a Seattle Timesnak adott, 2006. márciusában, Jeffrey a Ben Franklin általános iskolába, a Rose Hill Junior Gimnáziumba járt, és 1984-ben érettségizett a Lake Washington Gimnáziumban. Úgy nőtt fel, hogy kosárlabda sztár szeretett volna lenni.

”Az egyetlen ok, amiért főiskolára mentem, hogy kosarazhassak. Megsérült a térdem és nem tudtam játszani.”- mondta Jeffrey egy interjúban, amit a 2402EntertainmentOnline-nak adott 2003-ban. Majd otthagyta az iskolát, hogy az akkori más szenvedélyeivel foglalkozzon: a festéssel és az írással.

Jeffrey több-kevésbé véletlenül csöppent bele a színészetbe. Mikor egy barátjának segített Seattle-ből Los Angelesbe költözni, úgy volt, hogy egy hétig marad a városban, de végül sose hagyta el.

„Beleszerettem a színészetbe, rájöttem, hogy van egy kis tehetségem hozzá és próbáltam fejleszteni magam. Ha egyszer elkezded…”

1996-ban egy ideig szerepelt a The Burning Zone c. sorozatban főszereplőként. Néhány epizód után a sorozat készítői kicserélődtek és Jeffrey nem volt boldog attól, amerre a dolgok haladtak az új vezetőség irányítása alatt.

„A karakterem el fogja veszíteni a szellemiségét, és a The Burning Zone pedig a lelkét.” A körülmények miatt elhagyta a sorozatot és a karrierje vakvágányra érkezett.

„Fontos, hogy kiállj a hited mellett. Habár, új nézőpontból szemlélve, azt kívánom, bárcsak máshogy kezeltem volna a helyzetet.”

Ezután színészi pályája ismét felvelé ível.

Az Odaát első két évadában néhány rész erejéig rendszeresen, majd fel-fel tűnve láthattuk mint Sam és Dean apja. Ismertebb szerepe még a Grace Klinikában volt.

Legközelebb a mozikban találkozhatunk vele a Watchmen című szuperhős film egyik szereplőjeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr2807484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása