Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Pihi vége

2014.02.23. 23:09 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat supernatural odaát supernatural: tribes 10. évad odaát: törzsek

Jövőhéten már ismét Odaát következik, addig is összeszedtük a fontosabb infókat:

Misha ismét pitét kapott az arcába, ezúttal Jensentől:

Akik esetleg attól féltek, hogy elkaszálják kedvenc sorozatunkat a 10. évadra, azok most megnyugodhatnak, ugyanis a show-t berendelték a 10. évadra! Ez nem meglepő annak fényében, hogy stabilan hozza a 2 - 2,5 milliós nézőszámot. (Ugyanígy meghosszabbították az Arrow-t és a Vámpírnaplók spinoffját, a Vámpírnaplókat és a Reignt is.)

Az Odaát: Törzsek pilot-epizódja április 29-én debütál (az Odaát egy epizódjaként). Az epizód megtalálta két főszereplőjét is (ők lennének tehát a sorozat főszereplői is). Az egyik szerep, a feleségét elvesztő rendőr (Ennis Roth) szerepére Lucien Laviscount-ot szerződtették, míg a "szörnységet feladó" alakváltó szerepére David Haydent választották. Ő azon Chichagói szörnycsalád egyikéből származik, akik a várost uralják.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr945829070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása