Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Supernatural 7. évad - az első két perc

2011.09.19. 21:56 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat winchester supernatural odaát 7.évad s07

Már csak 4 napra vagyunk attól, hogy kezdetét vegye az Odaát 7. évadja (nagyjából 5-re attól, hogy itthon is láthassuk). Ennek örömére a készítők kitettek két percet, mely pont arról szól, ahol a 6. évad abbamaradt. Figyelem: Ha nem szereted a spoilereket, akkor ne lapozz tovább!

 

 

 

 

 

 

Az első rész címe Meet the New Boss, azaz Találkozás az új főnökkel. Castiel nem öli meg A Winchester fiúkat és Bobby-t, de figyelmezteti őket, hogy ne avatkozzanak bele az ő dolgaiba. Istenként Castiel első dolga, hogy a világban található rossz dolgokat jóvá változtassa.

Dean úgy dönt, hogy meg tudja győzni Halált, hogy állítsa meg Castielt, de korábbi barátjuk egy lépéssel előttük jár, így Dean egy igen dühös Halállal találja magát szemben. Eközben Sam küzd a leomlott fallal a fejében.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr973239587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása