Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Odaát 6. évad

2010.05.26. 19:37 | TLSoft | 1 komment

Címkék: előzetes supernatural odaát castiel misha collins sam winchester dean winchester 6.évad s06

"A 6 évad ködös és sötét lesz". Valami ilyesmivel indul a hivatalos szöveges évadelőzetes. Aki spoiler mentes életet él, az kérem most ne olvasson tovább.

Sam "halála" előre vetítette, hogy valamiképpen az itt befejeződött cselekményszálat fogják tovább vinni és nem valamiféle új alapokra helyezik az egész 6. évadot. Dean a szörnyű események után megfogadta, hogy visszavonul a vadászattól. Az apokaliptikus események után azonban a mennyben és a pokolban teljes káosz uralkodik, démonok, angyalok és szörnyek szelik át az apokalipszis káoszába fulladt országot.

Azonban Dean magát ismét a vadászok sorában találja, hiszen nem más rángatja vissza, mint maga Sam Winchester, akinek sikerült megszöknie a pokolból. Újra egyesítik erőiket a gonosz ellen, azonban rá kell döbbenniük, hogy semmi nem olyan már, mint régen volt és semmi nem az, aminek látszik.

Jared és Jensen mellé Misha Collins is csatlakozik állandó szereplőnek Castiel szerepében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr162033740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása