Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Jelölésáradat

2009.07.12. 14:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat szavazás díj supernatural odaát

Kigyűjtöttem párat a rengeteg jelölés közül, melyek elnyerésében nekünk is fontos szerepünk van.

Jensen Acklesre lehet szavazni az EW.com-on a  "Ki a legizgatóbb férfi Sci-Fi színész?" témakörben. A hölgyrajongók tehát most beleadhatnak mindent :). link: http://www.ew.com/ew/article/0,,20153312_20153316_20290204,00.html.

A Zap2it a "Legjobb tv-s karakterek az elmúlt 10 évben" elnevezésű szavazást indította el, melyben az Odaát a "Legjobb testvérek", valamint a "Legjobb apa" kategóriákban kapott jelölést. Szavazni itt lehet: http://www.zap2it.com/tv/zap-greatest-tv-characters-poll-2009,0,2774577.htmlstory.

A Television Without Pity's Tubey Díj szavazása az utolsó körbe érkezett. Agusztus 30-ig minden hétfőn 10 új jelöltre lehet leadni a szavazatokat minden rajongónak. Az első heti listán az Odaát az alábbi kategóriákban szerzett jelölést: Legjobb Gonosz (Azazel), Legutóbbi Leggonoszabb Gonosz (Ruby) és a Legjobb Alakítás egy Nem Animált Objektumtól (Castiel kabátja és a Metál Autó). Szavazni itt lehet: http://www.televisionwithoutpity.com/tubeys/nominees.php.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr341239467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása