Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Misha Collins interjú New York Times - fordítás 1. rész

2009.02.15. 00:40 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: fordítás interjú supernatural odaát new york times misha collins

Sikerült túl lennem ezen a megfázáson, így befejeztem egy interjú fordítást. Az interjú Misha Collins-al készült. Olybá tűnik egyébként, hogy ez a hét Misha-s hét lesz, mivel van még egy másik interjú is, ami fordításra vár.

Misha Collins a Supernatural egyik színész, aki az új angyal a városban

Valakinek egyeszséget kell kötnie az ördöggel.

Ellenszegülve a televíziózás törvényeivel, melyek kikötik, hogy a sorozatok korán érik el legmagasabb nézettségüket, majd utána fokozatos hanyatlás következik be, a CW-s horrorsorozat, az Odaát immáron a 4. évadát éli meg, miközben a minősítések egyre jobbak, így minden jel arra mutat, hogy részünk lesz egy 5. szériában is.



















A pontok jelentős része a sorozat atyjához/executive producerének, Eric Kripkének
jár, aki ravaszul megalkotta a sorozat jelenlegi, nagyon élvezhető Menny a Pokol ellen / Apokalipszis hamarosan sztori vonalát, valamint a főszereplőknek, Jared Padaleckinek és Jensen Acklesnek, akik Sam és Dean Winchestert alakítják, a merész testvérek  kerestül-kasul szelik az országot '67-es Chevy Impalájukkal,a gonosz erőinek milliónyi formájával megküzdve.

De még van egy váratlan ajándék fentről: Castiel (Misha Collins), a jóképű sportos, katonai esőkabátos angyal, aki korábban ebben az évadban kirántotta a pokolból Deant és aki a partnerével, Uriellel (Robert Wisdom) figyelik a Winchester fiúkat. A karakter hamar rajongói kedvenc lett és Collins gyorsan kinövi a 6 részes szerződését, melyre
eredetileg aláírt.

"Teljesen ledöbbentem," mondja Collins. "Nem volt értesülésem, hogy itt ilyesfajta reakció egyáltalán elő is fordulhatna.
Azt hittem, hogy ez megint csak egy sokásos vendégszereplés lesz, mely gyorsan elfelejtődik. De a rajongói visszajelzések jók voltak és - ez nagy hír -, ha a sorozat folytatódhat az 5. szériával, akkor állandó szereplője leszek a műsornak.

Szóval Castiel egy jó ember, rossz szituációban, vagy egy rossz ember, aki megpróbál egy végzetes bukást elhárítani?
Collins, aki 34 éves, már számtalan szerepet tudhat maga mögött: vendégszerepelt a "Bűbájos boszorkákban" (1999) és "Nyomtalanul" (2007), egy visszatérő szerep szerb bérgyilkosként a "24"-ben (2002) és egy rész a romantikus komédia/fantázia filmben, "Csak a testeden át" (2008).

Folytatása következik...

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr9943778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása