Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Odaát - 1.évad (DVD)

2008.11.19. 13:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: dvd supernatural odaát 1.évad

Magyarországon jelenleg ez az egyetlen évad, amelyet kiadtak dvd-n. 22 rész, az egyes epizódok magyar szinkronnal éppúgy megtalálhatók rajta, mint eredeti hanggal. A hangminőség sztereó (egy sorozattól nem kell elvárni Dolby Surround hangzást)
Én mindenkinek ajánlom, hogy eredeti hanggal nézze meg az egyes részeket, de persze a magyar dvd kiadásnál elvárt dolog a magyar szinkron.

A borítón egy hatalmas Odaát felirat díszeleg (megjegyzem, hogy a Supernatural szebben mutat az eredeti kiadáson). Az extrák között van 2 audió kommentár, kimaradt jelenetek, 2 kisfilm (az egyik a főszereplők egy napjáról) valamint bakiparádé.

Mindent összegezve egy kötelező darab nekünk, rajongóknak és persze azoknak is, akik szeretik a misztikus, nyomozós filmeket.

Az árat tekintve jobban megéri most megvenni itthon (feltéve ha van olyan bolt, ahol nem fogyott még el), ugyanis a gazdasági válságnak köszönhetően a forint értéke romlott, ezért postaköltséggel együtt kb. 3000 Ft-al többe kerül megrendelni kintről. Mondjuk a választék jóval nagyobb (ezekről majd egy későbbi postban számolok be).

Azoknak, akik nem ismerik a sorozatot, itt egy kis ízelítő az első évadhoz:

A Winchester család sötét dolgokkal küzd, olyanokkal, amikkel csak a legendákban találkozhatunk. Vagy mégsem?
Sam Winchester felhőtlenül éli mindennapjait az egyetemen, amikor felbukkan rég nem látott bátyja, Dean egy rossz hírrel: apjuk eltűnt. Sam kénytelen feladni addigi életét. A 2 fivér nyomozásba kezd és útjuk során vadásszák azt, amire apjuk is vadászott... a sötétség teremtményeit!
Városokon, falvakon, kietlen országutakon keresztül. Egy célért.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr20777481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása