Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Interjú Jared Padaleckivel

2012.10.31. 20:21 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: supernatural odaát Sam 8. évad Dean

A Zap2it interjúvolta meg Jared-et a "Citizen Fang" című epizód forgatása közben. Elsősorban a Sam és Amélia közti románc történetéről kérdezték. Azt elárulta, hogy az aktuálisan forgó epizódban fog jobban kibontakozni a történet. Még nem tudja, hogy miért vannak külön, de valójában Sam még nem zárta le a történetet (ebből gondolható, hogy nem szakítottak, csak külön utakon járnak). Szóval akár még be is toppanhat valós időben...

A ma esti epizódról elmondta, hogy a Benny-Dean történetszál nagyban hasonlít a Sam-Ruby történetszálakra. Ott is volt Dean részéről egy rádöbbenés, hogy valójában mennyire is komoly a kapcsolat közöttük. Nyilván Bennyvel nem járnak majd olyan mélyégekben :).

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr164882665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása