Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Jeremy Carver a show új feje

2012.04.05. 17:45 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: supernatural odaát serah gamble jeremy carver

Serah Gamble (aki Kripke távozása után vette át a stafétát) 2 év főnökösködés után lemondott a Supernatural vezetéséről, őt Jeremy Carver váltja, aki az 5. évadban hagyta ott a Winchester-tesók történetének egyengetését (író és executive producer is volt), így gyakorlatilag visszatért karrierjének kezdetéhez.

A váltás természetesen a 8. évadra vonatkozik, amelyet igaz még nem jelentettek be, azonban bizonyára nem neveznének ki új fejest, ha biztosra vennék, hogy nem lesz 8. évad. Robert Singer, mint társproducer fog részt venni a 8. évadban.

Akiknek tehát nem tetszett Serah munkássága (nagyon sokan vannak így), azok a következő évadban mindenképp nézzenek meg 1-2 epizódot, s vegyék fel a fonalat, ha jónak ítélik meg.

Azt viszont megemlíteném, hogy a srácokon kívül olyan túl sok régi szereplő nem maradt már a sorozatban élve, vagy épelméjűen, szóval a hogyan tovább még egy hatalmas kérdőjel.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr524365940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása