Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Misha Collins interjú New York Times - fordítás 2. rész

2009.02.20. 23:25 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: fordítás interjú supernatural odaát new york times misha collins

Azt szeretném hinni, hogy Castiel egy jó fiú rossz szituációban," mondja Collins Brooklynból telefonálva, ahol a barátait látogatja éppen. "Nem vagyok teljesen informált a felől, hogy mit tartogat számára a jövő, de belsőleg éppen ezen dolgozom”.

"Azt gondolom, hogy éppen az zajlik, hogy a menny nem éppen az a tökéletes hely,"folytatja tovább, "nem olyan tökéletes, mint amilyennek mi elképzeljük, sok bürokratikus machinálás zajlik és sok áldozat, melyet a hosszú út során hoznak. Azt hiszem a végek igazolják a vacakságokat a mennyei bürokráciában és Castiel nem lesz mindig boldog vele.

"Talán teljesen tévedek, de azt gondolom, hogy ő egy jó fiú.”

Castiel személyisége valamint kapcsolata Sam-el, Dean-el, mint ahogy Uriel-el is kezd kibontakozni, főként Collins megelégedésére. „Az elmémben Castiel elkezd fejleszteni egy csodálatot Dean és az általa képviselt álláspont iránt, melyet úgy tűnik, hogy útja során kijelöl,” mondja Collins. Én Dean valamiféle védelmezőjeként lettem ideküldetve. Ezzel azt akarom mondani, hogy megmentettem őt a Pokolból.

"Sam egy zsákbamacska a mennyei hatóságok szemében,” mondja a színész. „Szerintem egy erős szövetségesként, vagy egy komoly ellenfélként is láthatjuk, és nem lehetünk benne biztosak, hogy mindez hogyan is fog lejátszódni a végén."

"Úgy gondolom, hogy Uriel sokkal katonásabb és dogmatikusabb, mint Castiel,” összegez Collins, " és őszintén nem gondolom azt, hogy közös nevezőre érhetnénk, de minket kényszerítenek, hogy együtt dolgozzunk.

„Ezek határozottan szubjektív értelmezések, de én ezt gondolom.”

Most hogy ez tiszta, hogy Castiel egy darabig várni fog, Collins sok helyet lát a karakter fejlődésére.

Végezetül az új angyalunk több mint 2000 éve nem járt a hús-vér halandók társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr64955779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása