Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Péntek 13 siker

2009.02.19. 14:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: film péntek 13 supernatural odaát jared padalecki

A Péntek 13 remake, melyben Jared Padalecki az egyik főszereplőként tűnik fel, igen szépen kezdett múlt hét pénteken Amerikában (19 milliós bevétellel), így minden valószínűség szerint egy 2. rész is következni fog. Ez egyúttal utat nyit a többi horrorfilm feldolgozás felé.

A feldolgozásban egyébként Jared Clay Millert alakítja, akit a Kristály tavi táborhoz küldenek, hogy nyomozzon a relytéjes halálesetek miatt. Jared-nél jobb színészt nem is találhattak volna erre a szerepre, hiszen számtalan nyomozós epizód áll a háta mögött az Odaátban.

A film legfontosabb karaktere azonban nem ő, hanem Jason, aki a Kristály tóból kiemelkedve kaszabolja halálra a szerencsétlen táborozókat. Egyébként nagyon kíváncsi vagyok erre a feldolgozásra, nálunk azonban majd csak május 28-án kerül a mozikba, köszönhetően a "drága" filmforgalmazóinknak.
 
A filmből még további képek lesznek itt a blogon.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr29948458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása