Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Jim Beaver életrajz

2009.01.13. 12:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: életrajz supernatural odaát jim beaver

Az Odaátban Bobby Singert alakítja, Sam és Dean legjobb barátját (szinte már az apjuk), aki segíti őket útjuk során.

1950. augusztus 12.-én született. Amerikában él és a színészet mellett forgatókönyveket ír és a film történelem megszállott kutatója. James Norman Beaver, Jr. Néven látott napvilágot a Wyoming- i Laramieben.

Három fiatalabb testvére van Denise, Reneé és Teddlie. Jim pályafutása 1972.-ben indult útjára, amikor Oklahomában beválogatták egy színházi darabba.
1976.-ban részt vett a híres Shakespeare fesztiválon.

1979.-ben egy színész főiskolára jelentkezett Louisville-be, ahová fel is vették. Még ugyanebben az évben átment New Yorkba, ahol kisebb filmszerepeket vállalt.

1983.-ban megunva New York forgatagát átutazott Los Angelesbe a film fővárosába, ahol hamar jelentősebb szerepekhez jutott.

1988-ban szerepet kapott Bruce Willis mellett, egy Norman Jewison drámában az In Country-ban. Mikor végeztek a filmmel egy ideig tv filmekhez írt forgatókönyvet.

Ezután nem túl jelentős szerepekben láthatta a közönség egészen 2002-ig, amikor is Jim szerepet kapott az HBO western sorozatában a Deadwood-ban. Ez hozta meg számára az áttörést.
Évekig dolgozott még az HBO-nál, majd 2005-ben a CW felajánlotta neki Bobby Singer szerepét az Odaátban, mellyel egy csapásra híres lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr28865297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása