Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Misha Collins interjú fordítás (2.rész)

2008.12.23. 14:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: fordítás interjú sorozat supernatural odaát misha collins

Kérdés: Szeretném tudni a neved mögött húzódó sztorit.

Válasz: Amikor az édesanyám főiskolás volt és Oroszországba ment, volt egy kis szerelmi kapcsolata egy fickóval, akit Misha-nak hívtak és miután visszajött és összeházasodott apámmal, róla nevezett el engem. Szóval ez a nevem története.

Kérdés: A két testvér miért nem hallott az angyalokról Castiel előtt?

Válasz: Castiel azért nem volt jelen, mert nem mentek rosszul a dolgok a Földön. Az angyalok az Odaát világában 2000 éve nem jártak a Földön és azért csak most tértek vissza, mert a pokol seregei felébredhetnek, ha a pecséteket feltörik. És az apokaliptikus konfrontáció 2000 év óta most vált lehetőséggé. Ezért tűntem fel én most, és nem előtte, előtte a dolgok nem mentek elég rosszul.

Kérdés: Bonyolódtál már olyan projektbe, ahol olyan mohó rajongói kör volt, mint mi? Remélem nem riasztunk el téged…

Válasz: Soha nem voltam még ilyen projektbe, ahol ilyen rajongói kör lett volna. Jelenleg még nem riasztottatok el, lehet kellene, nem tudom, mindenki jó fejnek tűnik, remek támogatók vannak, minden nagyszerű. Élvezem a kommunikációt a rajongókkal és minden jó, amit a többiek mondanak, nagyszerű. Mindenki jó fejnek, okosnak és tisztességesnek tűnik. Inkább nagyszerűnek semmint ijesztőnek találom.

Örültem a kérdéseknek, szórakoztató volt válaszolni rájuk és ne felejtsd nézni az Odaátot este 9-kor, csütörtökön a CW-n.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr48836002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása