Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Misha Collins interjú

2008.12.16. 14:00 | TLSoft | 3 komment

Címkék: interjú letöltés supernatural odaát castiel misha collins

A Cwtv nagyon foglalkozik a rajongókkal. Ez abból is kitűnik, hogy néhány rajongói kérdés megválaszolásának erejéig kamera elé ültették Misha Collinst még szeptemberben.

A kérdések főként a sorozatban alakított Castiel szerepére vonatkoztak. Mégpedig, hogy szereti-e ezt a szerepet (A válasz röviden: nagyon bejön neki Castiel szerepe), valamint hogy mennyi részben fog feltűnni még az évad során (Eddig négy részt forgattak le, de még jön több is.).

Felmerült egy kérdés az angyalok és a Supernatural univerzum kapcsolatáról is. A válasza az volt rá, hogy azért csak most tűntek fel ismét, mert szükség van rájuk, hiszen a pokol seregei készülődnek Lucifer lehetséges feltámadása miatt.

A teljes interjú alul található meg. Kérés esetén közzéteszem a teljes magyar nyelvű fordítást.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr7822152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia!

Szeretném elkérni az interjú teljes magyar nyelvű fordítását. Van nekem egy Misha Collins weblapom mishacollins.co.cc erre szeretném feltenni. Természetesen kiírnám a fordító nevét és a weblapja címét. Várom válaszod!
Ha lesz rá időm, akkor most hétvégén megcsinálom az interjú fordítását és közzéteszem itt a blogon, de természetesen te is felhasználhatod a sajátodon akár módosítás nélkül is, csak annyit kérek, hogy a forrást jelöld meg.
Természetesen megjelölöm, előre is köszi!
süti beállítások módosítása