Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Tudom mit tettél tavaly nyáron...

2008.11.09. 14:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: előzetes dean supernatural odaát sam 4.évad 9.rész

Valójában ez nem igaz, csak ez a következő rész címe :-D (I Know What You Did Last Summer). Ruby elmondja Sam-nek és Dean-nek hogy egy erős démon, akit Alastair-nek hívnak keresi azt az Anna nevű lányt, aki hallja az angyalok társalgásait. A trió Anna keresésére indul, de amint megtalálják Alastair megtámadja őket, de Ruby elmenekül a lánnyal.
Miközben azt hiszi, hogy őket felültették Dean lehordja Sam-et, mert megbízik Ruby-ban, ezért Sam elmondja neki, hogy mi történt az idő alatt míg ő a pokolban volt és hogyan mentette meg Ruby az életét.
Castiel és Uriel visszatérnek és követelik, hogy elvihessék Annát, de nem abból az okból, amit Dean gondol.
Lent mellékeltem a hozzátartozó videó előzetest is. Sok mindent nem árul el szerencsére ebből a részből, de a kedvet meghozza a megtekintéséhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr92757716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása