Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

4. szezon 4. rész előzetes !

2008.10.05. 01:45 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub dean misztikus supernatural odaát sam jensen ackles cw tv jared padalecki

Éppen tegnap este néztem meg az előző részt, mely végülis fényt derít Sam és Dean családjának múltjára, valamint megerősít néhány már eddig is tudott tényt.

Az aktuális rész címe Metamorphosis (Metamorfózis) melyben Sam és Dean felfedezi, hogy Jack Montgomery, aki egy családos ember Rugaru-vá változik, egy lénnyé, aki emberből egy húsevő szörny lesz (szerintem hasonló lehet mint a vendigó vagy a farkasember). Az emberek akik megfertőződnek nem értik hogy mi történik, mígnem kannibálok lesznek és megesznek egy másik embert. Hogy megértse, milyen lehet egy eltorzult sors áldozatának lenni, Sam azt hiszi hogy tud érvelni Jacknek és meg tudja győzni őt, hogy irányítsa az ösztöneit. Dean azonban nem úgy gondolja, hogy legyőzhetik állati ösztöneit és úgy dönt, hogy az egyetlen becsületes dolog amit tehetnek az, ha lelövik.

Érdekesen hangzik, remélem akkora izgalmakat hoz, mint a első szezonban a Vendigós rész. És végül a videóelőzetes:

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr69696680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása