Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Blog - Kezdődik!

2008.10.04. 01:01 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub misztikus supernatural odaát jensen ackles cw tv jared padalecki

Üdvözlök minden kedves Odaát rajongót a blogunkon. Annak aki esetleg nem tudná az amerikai CW tv-n futó Supernatural (helyesen fordítva Természetfeletti), az RTL Klubbon pedig Odaát címen sugárzott népszerű misztikus sorozatról van szó, melyben a címhez hű dolgok történnek és nem hagyják pihenni a nézőt egy részen át sem :-). A CW tv-n immáron a 4. sorozat fut, abból is csütörtökön ment le a 3. rész (nálunk ha jól emlékszem a tavasszal ment le a 2. évad).

Itt a blogon a későbbiekben minden új rész előzetesét publikáljuk magyar fordításban (a jelenlegi évadban még visszamenőleg is), hogy az angolul kevéssé értő rajongók is első kézből értesüljenek a "kedvcsinálókról". Ezen kívül jelezzük a legfrisebb részek letöltőoldalon való megjelenését, valamint a fordítás helyét (esetleg feltesszük ide a blogra is). Továbbá leközöljük a főszereplők életrajzát, valamint a legfrisebb híreket róluk (Jensen Ackles és Jared Padalecki, aki nem tudná).

Mindazonáltal ha még eszünkbe jut valami, akkor azzal is foglalkozunk (persze interjút ne várjatok a szereplőkkel).

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr51695309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása