Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Supernatural panel a 2012-es comic Con-on (3.rész)

2012.11.12. 12:17 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: supernatural odaát jensen ackles comic con 2012

A rajongói kérdések 1. felét tartalmazza ez a klipp. A sok poénos kérdés és válasz mellett (érdemes a rekeszizmokat a klipp 1. felében előkészíteni :)) a klipp második felében Jensen-t kérdezik a rendezéssel kapcsolatban. Egész pontosan arról, hogy mik a tapasztalatai, mint rendező. Milyen volt az eddigi 3 epizódját rendezni.

Ő elmondta, hogy ez egy kevésbé kreatív munka, sok technikai dolognak kell megfelelni. Vannak betartandó határidők, költségkeret, illetve arra is figyelni kell, hogy olyan legyen az epizód, hogy ne veszítsék el közben a nézők felét (ebbe a válaszba egyébként Ben Endlund is bekapcsolódott, hiszen neki is rengeteg tapasztalata van a rendezésről).

Az egyik legjobb jelenet ebben a klipben az, amikor Mark (Crowley) rénszarvas embernek hívja Jared-et (utalva a magasságára :))

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr314901774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása