Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Jared Padalecki rajongói kérdésekre válaszol

2010.09.25. 06:46 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat sorozatok supernatural odaát jared padalecki 6.évad

Jared sem maradhatott ki a jóból, ő is kapott rajongói kérdéseket (bár gondolom ennél jóval több jutott volna neki is :) ).

Az első kérdés mindjárt a nevetésre fókuszál, mégpedig hogy mi volt a legviccesebb tapasztalata forgatás alatt. Az 5. évad utolsó epizódjának azon jelenetét adta válaszul, melyben Micha Collins (mint Castiel) szent molotovkoktélt dob a Mihályt alakító Jake Abel-re. A molotovkoktél ugyanis Jake védőfelszerelése miatt nem tört szét, ezért 9-10-szer is fel kellett venni a jelentet, melyből Jared kikérette magát, ugyanis röhögőgörcs tört rá, míg Jake-nek rezzenéstelen arccal kellett végigállnia a felvételeket.

A másik ilyen kérdés az 'Ó Istenem!' felkiáltásra irányult. Jared szintén az utolsó epizódban érte ezt meg, amikor Lucifer először szállta meg Sam-et. Át kellett hangolódnia Lucifer jellemére rövid idő alatt, mely nem kis feladat elé állította (Sam karakterét már hosszú idő óta éli meg). A további kérdésekért lesd meg a videót.

<p style="text-align:center;"><object width="350" height="221"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/u-ZHaQS1e-s?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/u-ZHaQS1e-s?fs=1&amp;hl=hu_HU&amp;color1=0x5d1719&amp;color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="350" height="221"></embed></object></p>

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr942321298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása