Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Eric Kripke interjúk

2009.09.09. 10:52 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: sorozat supernatural odaát eric kripke castiel

Két interjú is készült az Odaát atyjával. Elég sok részletet elárulnak az 5. évadból, szóval aki nem szeretne részleteket megtudni, az ne olvasson tovább.

Akit viszont érdekelnek apró részletek, azok az alábbi két címen olvashatják el a teljes interjúkat: ausiellofiles.ew.com/2009/08/30/will-supernatural-end-in-2010/, www.tvguidemagazine.com/supernatural/previewing-the-apocalypse-2207.html. Az első interjúban a 6. évad lehetőségéről beszélgetnek. A 6. évad már egy teljesen új szálat fog követni, úgy mint ahogy az X-akták is tette azt. Ez egyben azt is jelenti, hogy az 5. évadban az összes kérdés megválaszolásra fog kerülni, ugyanakkor néhány új is fog születni a következő szezonhoz. A CW csatorna is nagyon azon az állásponton van, hogy folytatni kell a sorozatot. Reméljük a legjobbakat.

A 2. interjú egyik legfontosabb kérdése Isten feltűnése a sorozatban. Itt már nem csak beszélni fognak róla, hanem meg is fog jelenni. Egy másik kérdést inteztek Castiel sorsáról: Castiel mint szökevény fog tovább szerepelni, számos ereje el is fogja hagyni őt.
És végül, az idény legfontosabb mozzanata, maga az Apokalipszis volt terítéken. Ennek kapcsán rengeteg régebbről ismert vadász fog feltűnni, igaz csak egy-két epizód erejéig.
Ha már Apokalipszis, akkor nem hiányozhatnak a lovasok sem. Nos igaz nem lóháton, hanem izomautókban, de természetesen velük is fogunk találkozni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr21367882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása