Lájkold!

Címkék

Címkefelhő

RSS hírek

Szerkesztőség

Jared Padalecki biográfia

2008.10.27. 18:00 | TLSoft | Szólj hozzá!

Címkék: életrajz supernatural odaát jared padalecki

Jared Tristan Padalecki (1982. július 19.) amerikai színész. Texasban nőt fel és 2000-ben vált ismertté a Szívek szállodája című sorozattal. Ismertebb filmjei a Viasztestek és a New York-i bújócska. Sokan az Odaát (Supernatural) c. sorozatból ismerik.

Padalecki első szerepét 1999-ben kapta az A Little Inside című filmben. 2000-ben, kiválasztották Dean Forester szerepére a Szívek szállodájában. A 2000-es évek elején néhány televíziós sugárzásra szánt filmben szerepelt mint a Silent Witness (2000), Close to Home (2001), A Ring of Endless Light (2002) and Young MacGyver (2003).

2003-ban egy kis szerepet kapott A tucatjával olcsóbb című családi komédiában. 2004-ben Mary-Kate és Ashley Olsen oldalán tűnt fel a New York-i bújócskában valamint ugyanebben az éveben a Flight of the Phoenix című thrillerben. 2005-ben Padalecki szerepelt a Viasztestek című horrorban Elisha Cuthbert-el, Chad Michael Murray-el és Paris Hilton-al és egy másik horrorban is részt vett a Cry Wolf-ban. Ebben az évben Padalecki-t kiválasztották a Warner Bros. induló sorozatához, a Supernatural-hoz, melyet a jogutód Cw tv folytat tovább.

Jared Padalecki

Padalecki egy másik horrorban, a 401-es Szobában is szerepet kapott.

2008-ban forgatja a Thomas Kinkade's Home for Christmas-t és Friday the 13th-t (Péntek 13 remake).

San Antonióban született Sharon L. középiskolai angoltanárnő és Gerald R. Padalecki fiaként. Az apai nagyapja lengyel volt. Van egy bátyja, Jeff és egy húga, Megan. 12 évesen kezdett színészkedni.

A James Madison High Schoolba járt, San Antonióban. 1999-ben megnyerte a FOX Claim to Fame Contest díját, azután a Teen Choice Awardson tűnt fel, ahol megismerte az akkori menedzserét. Az érettségi után 2000-ben Los Angelesbe költözött, hogy építse színészi karrierét, eredetileg azt tervezte, hogy jelentkezik a texasi egyetemre.

Los Angelesben élt ugyan, de ideje nagy részét Vancouverben töltötte, az Odaát című sorozat forgatása miatt. Jared és barátnője, Sandra McCoy 2008 kora tavaszán eljegyezték egymást. Néhány hónappal később az eljegyzést felbontották, az okokat nem nevezték meg.

Jared szoros barátságot ápol Chad Michael Murray-el, akivel mindketten részt vettek a Viasztestekben és a Szívek szállodájában, valamint Jensen Ackles-el, aki a fivérét alakítja az Odaátban.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalseries.blog.hu/api/trackback/id/tr11733006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása